Pensiunea Irinuca este situata in orasul Zarnesti, la poalele Parcului National Piatra Craiului . Situata pe Strada Pinului Nr. 10, orasului Zarnesti, judetul Brasov, cod 505800, pensiunea poate fi gasita foarte usor urmand drumul DN 73A Rasnov - Sibiu, click AICI pentru harta ajutatoare . Coordonatele GPS sunt : 45.578860, 25.343860 . Localizarea cu google maps se poate face AICI .Pista de motocros de la Zarnesti - este situata la 1 km distanta de pensiune si se poate ajunge la ea pe doua drumuri forestiere modernizate. Pista este omologata, aici desfasurandu-se etape din Campionatele Europene si Mondiale.

Cetatea fortificata de la Rasnov- situata la 10 km de orasul Zarnesti, cetatea taraneasca a fost ridicata cu scopul de a se adaposti si apara in vremurile invaziilor vrajmase. Cetatea este monument istoric de importanta nationala clasa"A" si reprezinta unul dintre principalele obiective istorice fortificate ale Tarii Barsei .


Castelul Bran- la distanta de 5 km de orasul Zarnesti, se afla unul sau poate principalul monument istoric care face Romania cunoscuta peste hotare - Castelul Bran. Este este un monument arhitectonic ridicat intre anii 1342-1382, printr-un ordin emis de regele Ludovic I al Ungariei. Desi a intrat in circuitul turistic ca si castelul lui Dracula, se pare ca acesta nu a locuit niciodata in acest castel !

Prapastiile Zarnestiului / Alpinism - situate la aproximativ 4 km de pensiune, Cheile Zarnestiului reprezinta unele dintre cele mai spectaculoase formatiuni calcaroase formate dealungul anilor in Carpatii Romanesti. Taiate de apa rece cristalina a Raului Mare al Zarnestiului, Prapastiile au pereti inalti de pana la 200 de metrii si sunt un adevarat rai pentru practicantii alpinismului sau ai mountainbikingului. De asemena aici s-au desfasurat numeroase concursuri de catarare si s-au realizat multe filme inca de pe vremea comunismului .Cabana Curmatura Alte obiective turistice de importanta majora sunt reprezentate de statiunea Poiana Brasov situata la 18 Km distanta de pensiune, schitul Coltul Chiliilor unde la vremuri de rascruce zarnestenii se adaposteau si se rugau in liniste, cabana Plaiul Foii la 12 Km distanta, cabana Gura Raului in imediata vecinatate a Cheilor Zarnestiului, cabana Curmatura situata la 1470 m altitudine in Masivul Piatra Craiului, terenuri de fotbal, tenis sau un strand, toate situate in orasul Zarnesti.